Miercuri, 30 Martie 2005 - 09:14 AM Aleg.RO: Marean are ASIA la picioare

Publicat de: Victor Bratu

evenimentulzilei Daca n-ar avea motive de ingrijorare, PSD ar trebui sa fie mindu de Sorin Oprescu. Dom' doctor a reusit in numai doua saptamini sa-si dreseze candidatul sa muste de turul pantalonilor. Ma rog, ideal pentru PSD ar fi fost ca atacul sa fie decisiv, la gitul adversarului, dar, ce sa-i faci, nici statura si nici intelectul nu-l prea ajuta pe Vanghelie.
Antena 1 ne-a oferit, luni seara, in cadrul unei emisiuni electorale, un Marean dezlantuit, dispus sa incalce toate regulile stabilite de gazda, Gabi Firea, doar ca sa vada lumea ce-al dracu" e. A venit la sediul televiziunii insotit de galerie si cu o geanta pe care partidul i-a burdusit-o cu documente. Dar, mai ales, cu dorinta arzatoare sa semene cu Traian Basescu. Asa l-au invatat cei care-l conduc prin campania electorala, care convinsi fiind ca "modelul Basescu" este unul de succes. Elev sirguincios, Vanghelie a incercat sa-si intre in rol si s-a concentrat in atacuri asupra lui Adriean Videanu, de parca ceilalti doi invitati din studio nici n-ar fi existat. Din cind in cind, regia de emisie ne arata, in mijlocul galeriei de sustinatori, un Oprescu zimbitor, multumit de prestatia candidatului pe care-l pastoreste. Printre sustinatorii frenetici ai lui Vanghelie s-au numarat trubadurii de la Talisman si artistele de la ASIA.
De fapt, Sorin Oprescu n-avea nici un motiv sa fie vesel, caci confruntarea electorala de la Antena1 a fost transformata de Marian Vanghelie intr-o tiganie, din care nimeni n-a inteles nimic. Sau poate asta era si scopul. Ce, ne trebuie dezbateri, proiecte sau idei? Si daca ne trebuie, sa fim sanatosi! Vanghelie a spus o data: o sa vopsesc toate blocurile ca-n Rahova! N-ajunge?
"Primarie, te iubesc!" Inspirat de titlul emisiunii, Vanghelie a inteles ca trebuie sa joace rolul unui amorezat, dispus la orice sacrificii pentru a cucerii aleasa inimii. Si daca nu tine cu atentii, cu flori si cu bomboane, primarul "care este" pare ca nu s-ar da in laturi nici de la viol.
P.S. La un singur lucru nu s-a gindit echipa de campanie a PSD. Sa-l duca pe Vanghelie la frizer, sa-i faca si chelie. Cine stie, poate-l confunda noaptea electoratul cu Traian Basescu...


(941 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la Victor Bratu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Marean are ASIA la picioare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.76448202133179 seconds.