Luni, 10 Decembrie 2007 - 05:38 AM Aleg.RO: Dan Iosif, inmormantat cu onoruri militare

Publicat de: Razvan Pritulescu

real_romaneasca     Fostul deputat PSD, Dan Iosif, a fost inmormantat sambata, la Cimitirul Eroilor Revolutiei, cu onoruri militare, iar scriul sau a fost purtat pe brate de revolutionari .
Crucea din lemn, pe care era inscriptionat numele deputatului, a fost purtata de deputatul PSD Emilian Cutean, presedintele Comisiei parlamentare pentru revolutionari. La intrarea in biserica, in spatele sicriului au mers familia, prietenii si cunoscutii apropiati, dar si fostul sef de stat, Ion Iliescu, caruia Dan Iosif i-a fost consilier.
La ceremonia funerara au participat cateva sute de persoane, majoritatea revolutionari, dar si politicieni, printre care Ion Iliescu, Eugen Mihaescu, Serban Nicolae, Aura Vasile, Gelu Voican Voiculescu, Ion Radoi, Dorel Constantin Onaca, Marian Zlotea, Mircea Chelaru.
Dupa oficierea slujbei religioase, la iesirea din biserica, soldatii Regimentului 30 Garda si Protocol "Mihai Viteazul" i-au prezentat onorul celui care a fost Dan Iosif, iar in momentul in care corpul neinsufletit a fost coborat in mormant, au fost trase trei salve.


(382 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Razvan Pritulescu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Dan Iosif, inmormantat cu onoruri militare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52096009254456 seconds.