Marți, 11 Decembrie 2007 - 05:48 AM Aleg.RO: Primarul si viceprimarul din Rm Valcea, rejudecati in libertate

Publicat de: Realitatea Romaneasc

real_romaneasca     Curtea de Apel Alba Iulia a admis, luni, apelul procurorilor DNA impotriva sentintei Tribunalului Alba de punere in libertate si achitare a primarului si viceprimarului din Ramnicu Valcea, Mircea Gutau, respectiv Nicolae Dicu, astfel ca cei doi vor fi rejudecati in libertate de Tribunalul Alba .
Magistratii Curtii de Apel Alba Iulia au trimis dosarul, in care cei doi edili sunt acuzati de fapte de coruptie, la Tribunalul Alba, spre rejudecare.
Primarul si viceprimarul din Ramnicu Valcea au fost achitati in luna iunie de Tribunalul Alba, iar impotriva acestei sentinte procurorii DNA au facut apel, aceasta cale de atac judecandu-se la Curtea de Apel Alba Iulia. Primarul municipiului Ramnicu Valcea era acuzat de luare de mita, iar viceprimarul de complicitate la luare de mita. Potrivit procurorilor DNA, cei doi ar fi pretins, timp de patru luni, sa li se dea mita 50 de mii de euro, in schimbul eliberarii unui certificat de urbanism, viceprimarul Nicolae Dicu fiind prins cand incasa 20 de mii de euro.


(350 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Realitatea Romaneasc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Primarul si viceprimarul din Rm Valcea, rejudecati in libertate | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6511709690094 seconds.