Miercuri, 12 Decembrie 2007 - 06:05 AM Aleg.RO: Pacuraru cere Senatului sa preia dosarul sau de la Cotroceni

Publicat de: Realitatea Romaneasc

real_romaneasca     Ministrul Munci Paul Pacuraru, care este si senator, a adresat presedintelui Senatului o scrisoare in care cere "deschiderea procedurii de autorizare a analizei daca exista o fapta penala in activitatea" sa care sa intemeieze inceperea urmaririi penale .
"Subsemnatul Paul Pacuraru, senator de Galati, avand in vedere discutiile legate de implicarea mea intr-un dosar al DNA va solicit, in temeiul articolului 72 din Constitutie, coroborat cu art.144-147, art. 169 si art. 171 din Regulamentul Senatului, deschiderea procedurii de autorizare a analizei daca exista o fapta penala in activitatea mea care sa intemeieze inceperea urmaririi penale in ceea ce ma priveste, cum a fost solicitat de procurorul sef al DNA. Va solicit sa cereti presedintelui Romaniei, Traian Basescu, inaintarea documentelor DNA pentru evaluarea temeiniciei si a veridicitatii acuzatiilor", se arata in scrisoarea inregistrata luni la Senat si adresata presedintelui acestui for, Nicolae Vacaroiu.
Biroul Permanent al Senatului a decis, marti, sa transmita scrisoarea Comisiei juridice.
Paul Pacuraru se afla in atentia DNA pentru ca ar fi intervenit la companii de stat pentru ca acestea sa acorde contracte de formare profesionala firmei detinute de fiul sau.
Basescu i-a scris, in 29 noiembrie, premierului Tariceanu, cerandu-i sa-i remanieze pe ministrii Paul Pacuraru si Tudor Chiuariu.(383 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Realitatea Romaneasc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Pacuraru cere Senatului sa preia dosarul sau de la Cotroceni | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57202291488647 seconds.