Joi, 13 Decembrie 2007 - 06:26 AM Aleg.RO: Guvernul va putea decide fara Parlament majorarea salariilor bugetare

Publicat de: Realitatea Romaneasc

real_romaneasca     Pe fondul impotrivirii democratilor, deputatii din Comisia juridica au decis ca Executivul poate emite ordonante de urgenta pe timpul vacantei parlamentare de iarna .
Dupa cateva minute de dezbateri, deputatii din Comisia juridica au aprobat cu 16 voturi "pentru" si doua "impotriva" proiectul inaintat de Guvern Parlamentului privind abilitarea Executivului de a emite ordonante. Democratii au sustinut ca nu au incredere in competenta Guvernului de a gestiona problemele Romaniei in lipsa Parlamentului.
In cadrul dezbaterilor, deputatul PD Daniel Buda a formulat un amendament de eliminare a punctului care se referea la prorogarea unor termene prevazute in acte normative cu putere de lege. Amendamentul democratului a fost respins insa de membrii Comisiei juridice.
Potrivit proiectului legislativ adoptat miercuri de Camera Deputatilor, Executivul va putea sa emita ordonante de urgenta privind majorari salariale ale personalului bugetar, salarizarea personalului contractual din cadrul unitatilor sanitare publice si a personalului militar si civil din cadrul institutiilor de aparare.(327 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Realitatea Romaneasc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Guvernul va putea decide fara Parlament majorarea salariilor bugetare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.51099419593811 seconds.