Vineri, 28 Decembrie 2007 - 06:17 AM Aleg.RO: Politicienii s-au intrecut in gafe

Publicat de: ---

Cotidianul Aparut in editia din 28 Decembrie 2007

Traian Basescu, Adrian Cioroianu sau Gigi Becali sint doar citiva din liderii politici autohtoni ale caror declaratii socante sau bizare au tinut capul de afis al ziarelor si televiziunilor in ultimul an .

Unii dintre acestia s-au ales cu avertismente din partea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, in timp ce pe altii i-a costat intrarea in Parlamentul European. Cei trei nu sint singurii politicieni iesiti la rampa pentru „gafele“ lor. Ii secundeaza liderii PSD, Mircea Geoana si Marian Vanghelie, sau liberalul Bogdan Olteanu. Si multi altii in urma lor.

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0pt" align=center>Traian Basescu

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0pt" align=center>Adrian Cioroianu

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0pt" align=center>Gigi Becali

Traian Basescu, presedintele Romaniei:

„Cit era de agresiva tiganca asta imputita... nu stiu, Maria... da?... trebuia sa i se intimple odata...“ despre jurnalista Antenei 3, Andreea Pana, la iesirea dintr-un supermarket bucurestean, pe 19 mai, in ziua referendumului pentru demiterea presedintelui.

„In sfirsit, vad si eu un armean competent“ despre doctorul Mircea Ghemegian, cel care l-a operat de tiroida.

Adrian Cioroianu, ministru de Externe:

„Oameni ca acestia fac de ris specia umana. E cea mai usoara pedeapsa sa nu-i lasam sa iasa din tara. Ar trebui facute niste batalioane disciplinare... Ma gindeam daca nu putem cumpara o bucata din desertul egiptean sa-i plasam acolo pe astfel de oameni care ne fac de ris“, a spus ministrul Cioroianu, in 5 noiembrie, in toiul crizei romanilor din Italia.

Gigi Becali, patronul Stelei si presedinte al PNG-CD:

„Daca pacatuiesc, nu au decit sa o faca la ei acasa, dar nu sa se mai si laude cu asta. Sa mearga la preot daca au probleme cu capul, ca eu voi desfiinta cluburile de homosexuali si lesbiene, dar si sex-shopurile care au rasarit in toate orasele. Nu e obligat sa se duca homosexualul acolo, n-am zis ca-l duc cu forta. (…) Dar eu vreau sa fac ca-n tarile civilizate, cum e-n toata Europa, sa fac strada bulangiilor. Stii ca-i gasesti acolo“, despre homosexuali, in luna septembrie.

„El nu avea timp de fete, statea numai in cantonamente, va dati seama, cind sa cunoasca el o fata, cind sa o mai curteze, cind sa se mai culce cu ea, nu avea timp. Imi parea rau de el si cu toatea astea «regele» a avut cele mai frumoase fete din Bucuresti pe care le-a cunoscut prin mine. De exemplu, a vazut o actrita la televizor, nu-i spun numele. Eu eram prieten cu un artist plastic, care-mi dadea cheia de la casa lui, ii dadeam telefon pentru ca avea fete la facultatea de teatru. Am dat telefon, mi-am dat telefonul fetei, ma intilneam eu intii cu ea si o convingeam sa se combine mai repede.“

„Cel mai murdar caracter pe care l-am intilnit in viata mea este Hagi, nu mai pot eu de el.... o spun chiar daca nu ma mai voteaza lumea. Lui Hagi ii doresc mult noroc si sanatate, insa in carierea de antrenor: nimic“, la B1 TV, despre nasul sau, Gheorghe Hagi, dupa ce l-a demis din functia de antrenor al echipei Steaua.

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0pt" align=center>Mircea Geoana

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0pt" align=center>Bogdan Olteanu

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0pt" align=center>Marian Vanghelie

Mircea Geoana, presedintele PSD:

„Nu este un spatiu de locuinta, este un spatiu pentru o fundatie si, daca dumneavoastra veti avea vreodata necazul sa va imbolnaviti de cancer la sin, va invit sa apelati la serviciile acestei organizatii“, a spus nervos, in 29 noiembrie, liderul PSD unei ziariste de la Realitatea TV care insista cu intrebari legate de spatiul de la RAAPPS pe care il ocupa fundatia sotiei sale, Mihaela Geoana.

Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor:

„In Romania, legislatia o fac romanii. Faptul ca domnul Taubman si-a obtinut mandatul de ambasador intr-un mod in care, in Romania, ar fi considerat coruptie nu-i permite sa faca, in Romania, declaratii care, facute de un ambasador european in SUA, ar fi dezavuate de Congresul american“, in luna noiembrie, despre criticile ambasadorului american Nicholas Taubman referitoare la justitia din Romania.

Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti:

„Va rugam mult sa opriti gratarele pentru un minut. Se pregateste sa vorbeasca domnul Geoana“, a cerut Vanghelie participantilor la mitingul organizat de PSD de 1 Mai in Parcul Izvor.

Mai multe despre gafele din 2007 ale ministrului Cioroianu, pe www.cotidianul.ro/select


(552 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Politicienii s-au intrecut in gafe | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.90779113769531 seconds.