Miercuri, 30 Ianuarie 2008 - 05:32 AM Aleg.RO: Timișul are un nou senator PRM, dar îi lipsește un deputat PNL

Publicat de: Ioana TOMA

AMOS News Consilierul județean PRM de Timiș Ioan Nasleu a fost validat, astăzi, de membrii Comisiei juridice, pentru funcția de senator, transmite corespondentul AMOS News.
Nasleu îl înlocuiește în restul mandatului din Senat pe Valentin Dinescu, care a decedat la începutul acestei luni, în urma unui infarct. proaspătul senator are 37 de ani, este absolvent al Facultății de Teologie și student al Facultății de Drept, în ultimul an.

Pe de altă parte, PNL Timiș așteaptă și acum să fie reprezentat în Camera Deputaților de fostul președinte al filialei timișene, Viorel Coifan. Acesta trebuie să ia locul lui Cristian Bușoi, devenit europarlamentar. Președintele PNL Timiș, Liviu Borha, a declarat că înlocuitorul lui Bușoi ezită să lase afacerile personale pentru a deveni deputat.

"Noi tot așteptăm să se decidă. Mă tem să nu așteptăm până i se va termina și mandatul", a precizat Borha. După Coifan, pe lista potențialilor deputați ar urma doi democrați, conform listelor întocmite pe când exista Alianța D.A.


(663 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Ioana TOMA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Timișul are un nou senator PRM, dar îi lipsește un deputat PNL | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6095860004425 seconds.