Luni, 31 Martie 2008 - 05:21 AM Aleg.RO: PDL, divizat de revenirea Monei Musca  

Publicat de: ---

evenimentulzilei Alex Negru
Luni, 31 Martie 2008 Ideea revenirii Monei Musca in politica separa PDL in doua tabere, aceleasi care au incercat pana acum sa demonstreze ca fuziunea PD cu PLD s-a facut fara scantei .

De o parte, ex-PLD-istii lui Theodor Stolojan vor sa o readuca în prima linie pe valul votului uninominal.

De cealalta, fostii PD-isti se declara deschisi la discutii, dar de fapt nu sunt dispusi sa riste un nou scandal în jurul dosarului de Securitate al Monei Musca, alias „Dana“.

Blaga: „Ramâne cum a spus CNSAS“

Invitatia indirecta de revenire în partid, facuta publica de Valeriu Stoica sâmbata, la Arad, a fost retezata scurt câteva ore mai târziu de secretarul general Vasile Blaga. „Din moment ce CNSAS a spus într-un fel, ramâne asa“, s-a aratat el transant într-o emisiune la Realitatea TV, declarându-se „adeptul unor principii“. „Mie mi-e draga Mona Musca, am fost colegi la guvern. Este o femeie cu totul deosebita, un om bun“, a mai spus Blaga, dând de înteles ca nu va fi de acord cu planurile aripii liberale.

Recent, si vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde îsi exprimase opozitia fata de ideea revenirii Monei Musca. Fostii liberal-democrati au insistat. Valeriu Stoica le-a transmis colegilor din PDL sa nu fie „mai catolici ca Papa“, iar Monei Musca sa nu mai ezite, din moment ce conditia pe care a pus-o când a facut pasul înapoi, introducerea votului uninominal, s-a îndeplinit.

„Nedreptatea a facut ca ea sa fie acum singura care a fost pusa la zid pentru o greseala din tinerete. Nu trebuie uitat ca Mona Musca a contribuit la consolidarea democratiei în România mult mai mult decât altii, de exemplu Ion Iliescu, oameni politici care sunt în momentul de fata bine-mersi în fotoliile lor senatoriale sau de deputat“, a spus Stoica, cel care a aparat-o si în instanta, în procesul intentat CNSAS.


(799 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

PDL, divizat de revenirea Monei Musca   | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.