Duminică, 03 Aprilie 2005 - 05:17 PM Aleg.RO: Mioara Mantale, nemulțumită de prezența redusă la vot a bucureștenilor

Publicat de: Florin MARIN

AMOS News Prefectul Capitalei Mioara Mantale a declarat pentru AMOS NEWS că, până în momentul de față, nu au apărut probleme în privința desfășurării procesului electoral, puținele sesizări fiind obișnuite pentru orice scrutin. Mioara Mantale regretă totuși că bucureștenii au ieșit la vot într-un număr mic. Reamintim că la ora 14.00 prezența la vot a fost de 11,38%. 'Să sperăm că până la închiderea urnelor numărul celor care își exprimă intenția de vot să fie egal cu al votanților de la alegerile trecute. Știm foarte bine că tinerii vin la vot aproape de ora 21.00', este de părere prefectul Bucureștiului.

'Cetățenii par să se fi plictisit de alegeri și nici comunicarea candidaților cu alegătorii nu prea a fost ca în cazul altor tururi de scrutin, a mai spus Mantale.

Prefectul Capitalei a mai dat asigurări că președinții secțiilor de votare au fost aleși și instruiți foarte bine, așa încât nu vor exista probleme în cadrul secțiilor de votare. Nici softul utilizat la numărarea voturilor nu ne va cauza neplăceri sau suspiciuni, a conchis Mioara Mantale.


(679 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Florin MARIN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Mioara Mantale, nemulțumită de prezența redusă la vot a bucureștenilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66307997703552 seconds.