Joi, 24 Aprilie 2008 - 04:24 AM Aleg.RO: Consiliul Județean Argeș cumpără o super-mașină de intervenții

Publicat de: Petre NIȚU

AMOS News Consiliul Județean Argeș a prevăzut în bugetul pentru acest an suma de 600.000 de euro pentru achiziționarea unei autospeciale pentru intervenții în situații de urgență, transmite corespondentul AMOS News. Autospeciala a fost deja comandată unei firme din Franța. Mașina va fi cea mai mo-dernă pe care serviciile locale de intervenții în si-tuații de urgență o vor avea la dispoziție în România!

Florea Costache, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, a declarat că mașina pe care autoritățile județene o vor cumpăra este de ultimă generație. "Este o mașină dotată ca-n filmele SF, începând cu antene și calculatoare și până la kit de intervenții medicale. Pe lângă laboratorul de intervenții me-dicale în caz de urgență, mașina va avea și dispozitive de stingere a incediilor", a declarat Florea Costache.

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș a apreciat că Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență este performant, dar că trebuie dotat și cu aparatură de specialitate care să corespundă cerințelor actuale.


(698 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Petre NIȚU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Consiliul Județean Argeș cumpără o super-mașină de intervenții | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60318303108215 seconds.