Sâmbătă, 26 Aprilie 2008 - 04:44 AM Aleg.RO: Bodu a vrut sa-i dea lui Vanghelie un peste, dar nu a fost lasat sa intre în Primarie

Publicat de: ---

Gândul 26 .04.2008

Imaginatia candidatilor nu are limite. Candidatul PD-L la Primaria Sectorului 5, Sebastian Bodu, s-a prezentat la sediul acestei institutii, pentru a-i da lui Marian Vanghelie un peste si a-i transmite ca „pestele de la cap se împute“, dupa ce a auzit ca edilul a distribuit pachete cu mancare expirata.

Democrat-liberalul a spus ca a vazut, joi, la televizor, ca primarul Marian Vanghelie a început sa faca „pomeni“ electorale, distribuind cetatenilor pachete cu mancare care, sustine Bodu, se pare ca ar fi fost expirata.

„Am vazut ca se distribuiau pachete cu mancare care a fost, din cate am înteles, expirata. Am decis sa îi dau si lui Vanghelie astazi (vineri – n.r.) un peste, cu mesajul ca pestele de la cap se împute. Desi în Vinerea Mare se tine post, iar pestele nu este o mancare de post, sunt convins ca Vanghelie va tine post începand cu 1 iunie“, a sustinut Bodu.

Actiunea de imagine a democrat-liberalului a fost însa oprita de paznicii Primariei. El a fost informat ca poate intra în Primarie doar daca intentiona sa se duca la Biroul Electoral al Sectorului 5, care functioneaza în aceeasi cladire.

Reprezentantii Primariei i-au spus lui Bodu ca vinerea nu este program cu publicul, iar democrat-liberalul nu i-a mai dat pestele direct lui Marian Vanghelie, ci i l-a transmis prin intermediul unui reprezentant al institutiei, caruia i-a spus sa i-l dea primarului.

„Am lasat pestele la cineva de acolo, sa i-l dea din partea mea“, a spus Sebastian Bodu, care a adaugat ca Marian Vanghelie „probabil s-a obisnuit sa nu mai aiba confruntari directe de ceva timp“.


(709 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Bodu a vrut sa-i dea lui Vanghelie un peste, dar nu a fost lasat sa intre în Primarie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52883410453796 seconds.