Joi, 01 Mai 2008 - 04:22 AM Aleg.RO: Cronica partidelor parlamentarePD-L, convins ca Blaga va castiga Primaria Capitalei

Publicat de: ---

cronicaromana “Obiectivul PD-L este castigarea alegerilor”, a declarat recent, presedintele Partidului Democrat Liberal (PD-L), Emil Boc . El a spus ca secretarul general al PD-L Vasile Blaga va fi viitorul primar al Municipiului Bucuresti pentru ca are cel putin trei avantaje in raport cu orice alt candidat. “In primul rand, oferta lui este pragmatica, reala de continuare a proiectelor lui Traian Basescu si Adriean Videanu. In al doilea rand, are expertiza de a fi primar pentru ca el cunoaste de la radacina problemele administratiei, stie ce trebuie facut si are capacitatea de a fi aproape de oameni”, a spus presedintele PD-L. Emil Boc a precizat ca in al treilea rand, Vasile Blaga “are in spate PD-L, care este solidar cu acesta si care il va sustine, prin toate mijloacele politice posibile, pentru castigarea acestui mandat de primar general al Capitalei”.
De asemenea, Boc are convingerea ca este “culmea nesimtirii” faptul ca unii lideri politici incearca sa arunce in spatele PD-L ideea ca o lege declarata neconstitutionala ar bloca reforma declararii averilor in Romania. “Nimic mai perfid, mai fals, mai ipocrit” a afirmat liderul PD-L, aratand ca verdictul de neconstitutionalitate dat de Curtea Constitutionala a Romaniei in privinta unor articole ale Legii 115/1996 privind declararea averilor nu modifica forma actuala a acestui act normativ.
El a aratat ca PSD si PNL promoveaza “smecherii legislative ieftine cu scopul de a-si face scapati demnitarii care au probleme cu declararea averilor”. Emil Boc a subliniat ca este si cazul initiativei deputatului PSD Eugen Nicolicea, sustinut de PNL, de a promova o modificare neconstitutionala a Legii declararii averilor, pentru ca dupa aceea, in fata instantelor sau procurorilor, demnitarii care vor fi cercetati pentru astfel de probleme sa fie scapati pentru simplul fapt ca articolul respectiv a fost neconstitutional.


(347 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Cronica partidelor parlamentarePD-L, convins ca Blaga va castiga Primaria Capitalei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56873297691345 seconds.