Luni, 05 Mai 2008 - 05:28 AM Aleg.RO: Candidatul Manea a adus un elefant ca sa-l bata pe Mazare

Publicat de: ---

Gândul 5 .05.2008

Candidatul liberal la Primaria Constantei a vrut sa sparga gura targului. Victor Manea a adus un ditamai elefantul la lansarea echipei de candidati PNL, organizata sambata seara în Piata Ovidiu. Pachidermul este simbolul electoral al lui Manea, care a întors o ironie la adresa corpolentei sale, transmitand mesajul ca Mazare este „mancat“. Pe aceeasi idee au fost concepute si afisele electorale pentru primarie, cu un elefant albastru-PNL si un borcan cu mazare, desfacut, din care fumega un trabuc: „Ii dai mazare elefantului, o mananca“. Elefantul luat de la Circul Praga a venit acompaniat de fanfara, de dresor si de îngrijitor.

Seara, la spectacolul de lansare l-au taiat emotiile: în timp ce liberalii încinsesera o hora entuziasta pe ploaia marunta, uriasul s-a usurat în fata scenei, facand gol în jurul lui. Multimea, care pana atunci se îmbulzise sa îl fotografieze, si-a facut de lucru prin alte parti ale pietei, pana cand murdaria animalului a fost curatata. Cazut pe moment în dizgratie, elefantul s-a retras blajin si maiestuos de la show-ul pe care îl deschisese.

A urmat muzica populara gustata de sustinatorii înarmati cu umbrele, adusi din tot judetul Constanta. Trupa Iris a prefatat discursurile fruntasilor liberali Puiu Hasotti si Bogdan Olteanu, care au atacat indiferent de culoarea politica: de la Basescu cel santajist pana la brazilianul Mazare si Constantinescu - somnorosul din intersectie. „M-am simtit ca acasa cand am ajuns la Constanta: drumuri proaste, gunoi pe strazi si caini vagabonzi”, a declarat Bogdan Olteanu. Bucuresteanul l-a laudat apoi pe Gheorghe Dragomir, deputatul ce conduce filiala locala PNL si candideaza la sefia Consiliului Judetean Constanta. Care „n-o sti el sa se dea cu kyte-ul, ca alde Mazare, dar este om serios si face treaba pentru constanteni. Ca si Victor Manea, care ar gospodari bine orasul”.

Un alt speech electoral i-a apartinut lui Gheorghe Drago­mir: „Fiecare leu din bugetul Consiliului Judetean, adminis­trat în folosul judetului, înseamna un dispensar, o scoala, stra­zi as­fal­tate, iluminat public, canalizari si lo­curi de munca. O buna ad­mi­nis­trare aduce adevarata bunastare”.

Punctul culminant al lansarii, prezentarea lui Victor Manea a fost precedata de un foc de artificii care a tinut 5 minute. Impulsionati de imnul de campanie „We are the champions”, liberalii s-au prezentat sportiv pe scena. Dupa circul oferit, Victor Manea si echipa lui de consilieri au promis paine: mai multe locuri de munca bine platite, facilitati pentru investitorii straini si locuinte pentru tineri.


(405 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Candidatul Manea a adus un elefant ca sa-l bata pe Mazare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64006209373474 seconds.