Marți, 06 Mai 2008 - 05:08 AM Aleg.RO: Biroul permanent al Camerei Deputaților analizează dosarele Mitrea și Nastase

Publicat de: Claudia DUMBRAVĂ

AMOS News

Conducerea Camerei Deputaților discută procedura care va fi aplicată în cazul cererilor DNA de avizare a începerii urmăririi penale în cazurile lui Miron Mitrea și a lui Adrian Năstase.

Dosarele vor fi analizate în cursul zilelor următoare și parlamentarii în cauză nu vor avea acces la propriul dosar. Mai mult decât atât, președintele Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu a recomandat colegilor săi parlamentari să se abțină de la cercetarea dosarelor pentru a nu fi suspectați de compromiterea unor probe din dosare.


"Toți parlamentarii care doresc să aibă acces la aceste dosare, este un drept constituțional al parlamentarilor, trebuie să facă o cerere scrisă adresată domnului președinte Andon și vor putea să cereceteze acest dosar sub supravegherea unuia dintre cei șapte membrii ai subcomisiei. Astfel, vom asigura un control și fiecare își va asuma responsabilitatea pentru datele pe care descoperă sau pe care ar dori să le facă publice (...) Eu nu pot decât să recomand foarte serios, colegilor mei parlamentari să se abțină de la cercetarea dosarului pentru a nu fi astfel, potențial suspectați de compromiterea unor probe din dosare", a declarat președintele Camerei Deputaților.


(373 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Claudia DUMBRAVĂ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Biroul permanent al Camerei Deputaților analizează dosarele Mitrea și Nastase | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57432413101196 seconds.