Marți, 06 Mai 2008 - 05:08 AM Aleg.RO: Vrancea: Marian Oprișan denunță degradarea agriculturii

Publicat de: Nicoleta EPURE

AMOS News Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a purtat discuții cu agricultorii din comuna vrânceană Golești cu privire la degradarea agriculturii din ultimii ani, transmite corespondentul AMOS News.

Prezent în comuna Golești, Marian Oprișan a ținut să le aducă aminte agricultorilor prezenți la Căminul Cultural faptul că guvernele incompetente din ultimii patru ani au adus agricultura în pragul dezastrului.

„Trebuie să înțelegeți că 40% dintre vrânceni trăiesc din agricultură. Cum poate un stat responsabil să nu țină cont de aceste lucruri?“, a spus Oprișan.

Acesta a spus că va iniția un proiect de hotărâre prin care toți proprietarii de terenuri vor primi câte 13 milioane de lei vechi pentru fiecare hectar de teren.

Președintele CJ Vrancea a ținut să le aducă aminte goleștenilor și modul în care s-au făcut retrocedările în Vrancea.

„În Vrancea, la o mână de șmecheri li s-au dat între 500 și 1 000 de hectare de pădure înapoi, atunci când le-au arătat pachetele pe care scria euro, iar miilor de cetățeni simpli nu le-au rezolvat problemele“, a mai spus Oprișan.

Țăranii i-au cerut lui Oprișan sprijin pentru a-și face cunoscute doleanțele la București în ceea ce privește pensiile foarte mici dar și modul în care au ajuns să facă agricultură, în condițiile în care motorina s-a scumpit foarte mult.


(365 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Nicoleta EPURE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Vrancea: Marian Oprișan denunță degradarea agriculturii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.3162529468536 seconds.