Luni, 04 Aprilie 2005 - 08:35 AM Aleg.RO: În lipsa unui sondaj, candidații la primărie așteaptă numărătoarea oficială

Publicat de: Florin MARIN

AMOS News Alianța 'Dreptate și Adevăr' și Partidul Social Democrat au efectuat numărarea în paralel a voturilor exprimate pentru alegerea primarului general al Capitalei. Cifrele sunt, bineînțeles, diferite. Ambele estimări ale celor două partide arată că cele mai multe voturi a primit candidatul Alianței, Adriean Videanu, urmat de Marian Vanghelie, din partea PSD.

Aseară, după închiderea urnelor, Videanu a declarat, că a câștigat alegerile din primul tur, potrivit estimărilor Alianței, cu 56% din total voturi exprimate, numărătoarea efectuându-se pentru 33% sufragii. Contracandidatul său ar fi obținut numai 26%.

Pe de altă parte, cifrele prezentate de PSD arată un scor mai strâns. Sorin Oprescu, liderul de campanie al lui Marian Vanghelie, a precizat că numărătoarea paralelă a voturilor de către PSD arată că 47% din voturi au mers spre Videanu și
și 36-37% spre Vanghelie.

Pentru că de această dată nu s-a efectuat nici un sondaj de opinie la ieșirea de la urne, atât populația, cât și candidații vor aștepta numărătoarea oficială.


(610 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Florin MARIN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

În lipsa unui sondaj, candidații la primărie așteaptă numărătoarea oficială | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.73508286476135 seconds.