Joi, 08 Mai 2008 - 05:24 AM Aleg.RO: Sălaj: Primarul Zalăului îi acuză pe democrații sălăjeni de metehne securiste

Publicat de: Iulian DUMA

AMOS News Primarul municipiului Zalău, ing. Radu Căpîlnașiu a luat atitudine față de atacurile făcute de către liderul PD-L Sălaj, Viorel Stanca și a afirmat că "bătrânul securist" nu și-a uitat metehnele, transmite corespondentul AMOS News. După ce a fost dat afară din partidul care l-a propulsat pe scena politică, PD, primarul Zalăului, Radu Căpîlnașiu (și fost viceprimar în perioada 2000-2004) a fost nevoit să treacă în barca PNL, pentru a fi sprijinit de această formațiune să câștige un nou mandat în fruntea Primăriei Zalău și după ce posibilul lor candidat, Dorel Labo, a migrat către PD-L Sălaj în luna decembrie anul trecut.

Drept urmare, conform celor afirmate de Radu Căpîlnașiu, primarul municipiului Zalău și președintele Organizației Municipale a PNL, "declarațiile acelorași oligarhi, ale aceluiași securist, referitoare la presupusul meu dezinteres față de investitorii locali demonstrează odată în plus că pentru aceste personaje democrate, legile se aplică doar celorlalți, iar ei se situează deasupra, așa cum ne arăta într-o mostră de declarație de intenție, Dorel Labo, cocoțat pe primărie".

Referitor la intenția companiei Ford de a deschide în Zalău un showroom, Căpîlnașiu a ținut să afirme că primăria, conform legii, "nu are posibilitatea de a concesiona un teren până la finalizarea cererilor de retrocedare. Această situație, care se aplică la nivelul întregii țări, deci și la Românași, face ca acțiunile democraților să fie ilegale. Pentru că din datele pe care le am, în această comună procesul de retrocedare este departe de a se fi încheiat. Și tot referitor la acuzațiile bătrânului securist, doresc să specific că acest reprezentant al Ford pe Regiunea Ardeal nu a avut nici o întâlnire cu mine, nu a folosit nici una dintre căile de atac oficiale de comunicare pe care un reprezentant al unei companii celebre ar trebui să le cunoască, și mai mult, să le folosească".

Faptul că pentru "marele șef al democraților sălăjeni legile nu se aplică decât celorlalți, cetățenilor obișnuiți, nu este o noutate, nu mai surprinde pe nimeni, dar vreau să reamintesc locuitorilor din Zalău, din întregul județ de altfel, și să-i atenționez totodată, că vechile obiceiuri, ale șantajului, intimidării și terfelirii demnității umane, nu se șterg odată cu timpul. Stanca le aplică în viața de zi cu zi, le aplică în această campanie, le aplică în afaceri, le transmite oamenilor de lângă el, celor cu care face echipă, dintre care doi, îl flanchează cu mândrie".

De asemenea, Stanca l-a acuzat pe primar că a menținut în primărie oameni ostili programului de guvernare democrat. "Angajații Primăriei Zalău sunt funcționari publici, nu fac politică, deci nici politica lui Stanca", a mai afirmat Căpîlnașiu, unul dintre cei mai bine cotați candidați la fotoliul pentru Primăria Zalău.


(336 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Iulian DUMA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Sălaj: Primarul Zalăului îi acuză pe democrații sălăjeni de metehne securiste | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5685760974884 seconds.