Joi, 22 Mai 2008 - 05:27 AM Aleg.RO: Protest al ziariștilor față de primarul Craiovei, Antonie Solomon

Publicat de: ---

AMOS News

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a dat iar cu bâta în baltă. Proeminenta figură din PD-L a proferat injurii la adresa jurnaliștilor de la "Săptamâna doljeană". Redăm integral comunicatul-protest:

"Începând de azi, 21 mai 2008, Săptămâna Doljeană declanșează un protest public cu privire la atitudinea discriminatorie și nedemocratică adoptată de primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon, față de redactorii și angajații publicației.

Concret, în ultima perioadă, redactorii publicației noastre, prezenți la conferințele de presă organizate în cadrul Primăriei, au fost agresați verbal și  chiar fizic, în timp ce își exercitau atribuțiile specifice profesiei într-un spațiu public. De asemenea, contactat telefonic de doi dintre ziariștii nostri, acesta a proferat injurii atât la adresa lor, cât și a conducerii săptămânalului. Toate aceste metode de intimidare au culminat cu demontarea abuzivă a bannerelor publicitare ale Săptămânii Doljene, amplasate în diferite locuri din oraș.
        
Atitudinea domnului primar Antonie Solomon se datorează apariției în paginile publicației noastre a unei anchete jurnalistice din care rezultă implicarea numelui său într-o tranzacție imobiliară dubioasă, de peste șase milioane de euro.

Prin acest comunicat–protest cerem public edilului-șef al Craiovei să înceteze acțiunile de intimidare la care suntem supuși și facem apel către colegii noștri să ne susțină demersul, pentru a ne câștiga realmente dreptul la liberă exprimare".


(478 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Protest al ziariștilor față de primarul Craiovei, Antonie Solomon | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.65373611450195 seconds.