Joi, 22 Mai 2008 - 05:29 AM Aleg.RO: Gusa nu a fost niciodata seful campaniei lui Basescu

Publicat de: ---

curentul Candidatul PD-L la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, a demontat marti-seara faptul ca liderul PIN, Cozmin Gusa, a fost n 2004 seful campaniei lui Traian Basescu . Blaga a spus despre contracandidatul sau la Capitala ca, de fapt, n perioada n care a fost membru PD, partidul l-a trimis n teritoriu ca sa scape de el. Gusa a replicat ca Basescu a fost cel care i-a cerut sa se nscrie n PD.

Mit

Invitat marti-seara la o dezbatere televizata alaturi de liderul PIN, Blaga i-a spus ironic lui Gusa ca "nu mai putea lumea de dragul dumneavoastra (n 2004, cnd Gusa s-a nscris n PD)". "Nimeni nu v-a rugat sa veniti n PD, dumneavoastra ati vrut s-o faceti. Nu ati fost niciodata seful de campanie al lui Traian Basescu. Ati indus n eroare lumea de atta vreme, nct mi-a ajuns", a continuat Blaga. Candidatul PD-L la Primaria bucuresteana a adaugat ca "nu ati fost nici macar n echipa de campanie a lui Traian Basescu, ati fost doar n echipa pentru generale" si "ca sa scapam de dumneavoastra v-am trimis n teritoriu". Ct despre plecarea lui Gusa din PD, Blaga a spus ca ex-democratul a demisionat "n momentul n care, conform stilului propriu, a ncercat sa preia conducerea partidului altfel dect prin alegeri".n replica, Gusa a precizat ca s-a nscris la democrati numai dupa ce presedintele de atunci al partidului, Traian Basescu, i-a solicitat acest lucru.

Mult zgomot

n primavara lui 2004, Gusa s-a nscris n PD, dupa alegerile prezidentiale a ncercat sa preia sefia PD, dar a esuat si a demisionat din partid, formnd PIN. Dupa ruperea de PD, Gusa l-a atacat constant pe Basescu, spunnd ca si-a schimbat parerea despre el. Gusa a explicat ca, desi l-a facut pe Basescu presedinte, acesta nu l-a mai luat n seama dupa cstigarea alegerilor.


(376 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

Gusa nu a fost niciodata seful campaniei lui Basescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60398483276367 seconds.