Vineri, 23 Mai 2008 - 05:24 AM Aleg.RO: Viktor Orban vine la Sfântu Gheorghe pentru susținerea candidaților PCM

Publicat de: Monica RIZEA

AMOS News Președintele FIDESZ și totodată fost premier al Ungariei, Viktor Orban, se va afla duminică la Sfântu Gheorghe, în scopul susținerii Partidului Civic Maghiar (PCM) pentru alegerile locale din luna Iunie, transmite corespondentul AMOS News.

Viktor Orban va lua parte la o slujbă religioasă, la Biserica Unitariană din Sfântu Gheorghe și va susține prelegeri de campanie ale PCM, în fața aceleiași biserici. Slujba la care va lua parte Viktor Orban va fi susținută de candidatul PCM la președinția Consiliului Județean Covasna, preotul Unitarian Kovacs Istvan.

Conducerea PCM se așteaptă ca la întregul eveniment să ia parte câteva mii de oameni, drept pentru care s-a solicitat închiderea circulației pe două străzi ce duc spre centrul orașului.

Viktor Orban a mai participat, în 2007, la un eveniment asemănător, ce a avut loc în aceeași locație, cu ocazia campaniei electorale a actualului parlamentar european, Laszlo Tokes.

Campania electorală a lui Tokes pentru Parlamentul European a fost  susținută puternic  în județul Covasna de către PCM. Astfel, PCM se bucură în această campanie electorală și de sprijinul deschis al europarlamentarului Tokes Laszlo.

PCM are candidați pentru cele mai multe dintre primăriile și consiliile locale din județul Covasna, două dintre cele mai importante candidaturi fiind cea pentru Primăria Sfântu Gheorghe, unde PCM este reprezentat de ziaristul Csinta Samu și cea pentru președinția CJ Covasna, pe care PCM speră să o câștige prin candidatura preotului unitarian Kovacs Istvan.


(393 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Monica RIZEA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Viktor Orban vine la Sfântu Gheorghe pentru susținerea candidaților PCM | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57632303237915 seconds.