Marți, 27 Mai 2008 - 04:39 AM Aleg.RO: Un primar din Argeș s-a ales cu dosar penal

Publicat de: Petre NIȚU

AMOS News În plină campanie electorală, primarul orașului argeșean Topoloveni, candidat la un nou mandat, s-a ales cu dosar penal, transmite corespondentul AMOS News. El este cercetat de polițiști pentru că folosește în campania electorală un autovehicul neînmatriculat la Poliție, ci doar înregistrat la Primărie. Edilul se apără și susține că mașina circulă legal și că are același regim juridic la fel cu al altor autovehicule care sunt folosite inclusiv de firmele de construcții.

Primarul PSD al orașului argeșean Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă, a achiziționat autoturismul de teren anul trecut. El l-a înregistrat la Primărie și i-a dat număr scurt, asemănător cu al căruțelor sau mopedurilor. Edilul recunoaște că folosește autovehiculul în campania electorală, dar spune că are acest drept pe drumurile din oraș. Mai mult, el spune că scopul principal pentru care a cumpărat mașina este de a-i fugări pe hoții de lemne.

Polițiștii argeșeni nu au ținut cont însă de justificările lui Boțârcă și i-au făcut dosar penal. Primarul, care este și candidat pentru un nou mandat, trebuie să pună la dispoziția Poliției toate documentele în 30 de zile. Până în acest moment el nu a trimis nici un document și nici nu s-a prezentat pentru declarații. Dacă va fi găsit vinovat , el riscă între 1 și 3 ani de închisoare.


(356 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Petre NIȚU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Un primar din Argeș s-a ales cu dosar penal | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.8623218536377 seconds.