Miercuri, 28 Mai 2008 - 04:50 AM Aleg.RO: Suceava: De la începutul campaniei electorale, primarii au depus 300 de cereri de electrificare

Publicat de: Doina BOGHIAN

AMOS News Directorul Sucursalei Suceava a E.On Moldova, Vasile Curelaru, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că la sediul instituției au fost depuse, de la începutul campaniei electorale și până în prezent, circa 300 de cereri pentru electrificare, din partea primarilor din județul Suceava, transmite corespondentul AMOS News.

Seful sucursalei sucevene a precizat ca "numarul de cereri e impresionant, dar ca, din pacate, acestea nu sunt insotite si de documentele, taxele si avizele necesare, ceea ce denota ca primarii isi mai aduc aminte de problemele astea doar in campanie. Cam 70-80 la suta dintre primarii din județ au depus cereri pentru electrificarea unor cătune, case sau pentru iluminat public,pentru ca au făcut promisiuni oamenilor".


În județul Suceava există 16 cătune care nu au curent electric, în zone foarte izolate, dar mai sunt și case răzlețe sau cartiere rezidențiale, nedate inca in folosinta.


Vasile Curelaru s-a referit la cătunele din zona Stulpicani și Ostra,  unde nu se poate ajunge decat prin strabaterea a 6-7 km prin pădure, dar și case izolate la Sucevița și  Marginea. Ing.Curelaru a tinut sa sublinieze ca această responsabilitate le revine autorităților locale. In acest an, nul acesta, câteva case din 4 cătune din Stulpicani, Ostra, Radauti și Izvoarele Sucevei vor fi electrificate prin finanțarea E.On. Moldova.


(852 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Doina BOGHIAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Suceava: De la începutul campaniei electorale, primarii au depus 300 de cereri de electrificare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53245687484741 seconds.