Joi, 29 Mai 2008 - 05:25 AM Aleg.RO: Vrancea: PNL a depus plângere penală împotriva lui Marian Oprișan

Publicat de: Nicoleta EPURE

AMOS News Deputatul Nini Săpunaru a depus azi o plângere penală pe numele lui Marian Oprișan, contracandidatul său la președinția Consiliului Județean Vrancea, transmite corespondentul AMOS News.

Șeful liberalilor vrânceni îl acuză pe Marian Oprișan că a completat în fals declarațiile de necolaborare cu securitatea la fiecare mandat la care a candidat. În plângerea penală depusă la Parchetul Focșani azi, Nini Săpunaru îl acuză pe Oprișan de fals și fals în declarații.

„Consider că Oprișan știa că a colaborat cu Securitatea și a întocmit în fals declarația pe propria răspundere că nu a colaborat cu Securitatea. CNSAS a produs documente în care se arată că Oprișan a colaborat cu Securitatea. Rămâne de văzut dacă a făcut poliție politică sau nu. Este clar că a uzat de fals în înscrisuri“, a spus Nini Săpunaru.

Deputatul PNL de Vrancea spune că din informațiile pe care le are Oprișan a mai avut un nume de cod, „Alin“, și este posibil să fi fost făcut public doar dosarul din tinerețe al șefului CJ Vrancea.


(718 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Nicoleta EPURE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Vrancea: PNL a depus plângere penală împotriva lui Marian Oprișan | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.67754006385803 seconds.