Sâmbătă, 31 Mai 2008 - 04:51 AM Aleg.RO: Vrancea: PSD Panciu reclamă o posibilă tentativă de fraudare a alegerilor

Publicat de: Nicoleta EPURE

AMOS News Organizația PSD Panciu a depus o sesizare la BEJ Vrancea, Parchetului Panciu dar și la Poliție cu privire la o posibilă tentativă de fraudare a alegerilor locale pusă la cale de PD-L Panciu, transmite corespondentul AMOS News.
În sesizarea depusă de PSD Panciu se arată că reprezentantul PD-L în BEC Panciu, Augustin Poiană, la sosirea buletinelor de vot în sediul circumscripției, a început să le inventarieze în vederea transmiterii membrilor PD-L din secțiile de votare a numărului de buletine și de pachete.

„A transmis aceste date în scopul ca membrii PD-L din secții să poată sustrage buletine de vot atunci când ele vor fi distribuite către secțiile de votare, respectiv pe 31 mai, ora 18. Principalul scop al acestei încălcări a legii este ca organizația PD-L Panciu, reprezentată prin Panciu Valerică și Robu Sorin, candidați în alegerile locale, să fraudeze rezultatul alegerilor, atât la funcția de primar, consilier local, consilier județean și președinte al CJ. Menționăm că pe listele de consilieri județeni PD-L candidează Valerincă Panciu“, se arată în sesizarea PSD Panciu.

Organizația PSD solicită organelor abilitate să efectueze cercetări în această cauză pentru a stopa o eventuală fraudare a alegerilor locale.


(762 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Nicoleta EPURE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Vrancea: PSD Panciu reclamă o posibilă tentativă de fraudare a alegerilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56629705429077 seconds.