Sâmbătă, 31 Mai 2008 - 04:53 AM Aleg.RO: Corneliu Vadim Tudor s-a dat in stamba la TVR 1| VIDEO  

Publicat de: ---

evenimentulzilei Floriana Scanteie
Sambata, 31 Mai 2008 Senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor a fost dat afara, joi seara, din platoul emisiunii ?Romania voteaza?, de la TVR 1, dupa ce i-a insultat pe Dragos Bucurenci si pe Liviu Mihaiu .

Corneliu Vadim Tudor a fost invitat an studioul TVR 1 pentru a sustine candidata partidului PRM la Primaria Capitalei, Verginia Vedinas, si pentru a pune antrebari adversarilor politici, potrivit formatului. In loc sa se rezume la comentarii pertinente, vicepresedintele Senatului a sarit calul an doua interventii, jignindu-i pe moderatorii emisiunii. Liviu Mihaiu l-a dat afara, an cele din urma, pe tribun.

Vadim: 'Hai sictir de vagabond!'

Senatorul PRM si-a andreptat primul atac injurios la adresa lui Dragos Bucurenci, deranjat ca a fost antrerupt din discursul care ai viza pe Vasile Blaga si Cristian Diaconescu. Bucurenci tocmai ai reamintea senatorului PRM ca trebuie sa respecte timpul de raspuns al candidatilor. Vadim a izbucnit isteric si nu a cedat nici la atentionarile lui Liviu Mihaiu de a-i opri microfonul: 'Cine esti dumneata, du-te, domne, ca arati ca o maimuta, nu ati e rusine sa ami vorbesti mie asa?'.

A doua interventie a vicepresedintelui Senatului l-a vizat pe Liviu Mihaiu. Vadim a obiectat zgomotos cand acesta l-a antrerupt pe senatorul PC Marius Marinescu: 'Cu ce drept ai bagi dumneata pumnul an gura?'.

Liviu Mihaiu i-a dat replica: 'Dumneata reprezinti paradigma slugilor Securitatii. Sunteti cantaretul dictatorului. Nu ancercati sa faceti judecati morale aici, an studio.' Vadim a anceput sa urle scos din minti: 'Iti dau doua palme! Ai luat bani negri si de la Dinu Patriciu, si de la Sorin Ovidiu Vantu. (...) Hai sictir de vagabond! Esti reprezentantul unor golani care terorizeaza Romania'.

Tribunul, surescitat si ieri

Dragos Bucurenci a declarat ca, daca ar fi stiut ca Vadim va fi invitat an emisiune, nu ar fi participat. 'Mi-a parut rau pentru Liviu, care a trebuit sa stea pana la final antr-o institutie an care regia de emisie nu anchide microfonul an astfel de situatii'.

Liviu Mihaiu a declarat pentru Realitatea TV ca senatorul PRM face acelasi lucru pe care l-a facut an Parlamentul Romaniei: 'Strigate, urlete, nu a respectat niciun fel de regula enuntata la anceputul emisiunii'. 'A iesit ceea ce stiti si voi ca acest individ face, de 18 ani, pe unde apuca', a adaugat Mihaiu.

Rasvan Popescu, presedintele CNA, si-a exprimat parerea personala an legatura cu acest subiect, antrucat nu a fost depusa anca nicio reclamatie la sediul forului. 'Moderatorul are dreptul sa anchida microfonul invitatului care foloseste un limbaj injurios. Poata sa antrerupa si emisiunea, daca situatia o cere'.

Senatorul PRM nu s-a limitat la circul facut an emisiune, ci a continuat sa-i anjure pe moderatori si an conferinta de ieri: 'L-am facut pe Bucurenciu sa plece din emisiune, iar pe naparstocul cu sarme-n nas l-am calcat an picioare. Haimanaua de la «Catavencu» poate sa zica bogdaproste ca nu i-am tras si doua palme an direct'.

Cititi si:
HERA: Exista cineva an stare sa-l evacueze pe Vadim


(759 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Corneliu Vadim Tudor s-a dat in stamba la TVR 1| VIDEO   | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54637598991394 seconds.