Luni, 17 Ianuarie 2005 - 10:30 AM Aleg.RO: Preselecție pentru Festivalul Național al cântecului de dragoste

Publicat de: ---

AMOS News TVR a declanșat preselectia pieselor pentru cea de-a 8-a editie a Festivalului Național al cântecului de dragoste. Până la finele lunii ianuarie (respectiv, pana pe 1 februarie), la registratura TVR din Str. Pangratti sunt asteptati compozitorii, cu o piesa de dragoste, lansata si difuzata anul trecut (deci, care sa fi circulat, nu doar sa fi fost compusa si bagata "la sertar"!).

Suport: CD, varianta: pozitiv, textul dactilo, atasat, obligatoriu de dragoste, plus datele de identificare ale autorilor (compozitor, textier, interpret).
Fiind un concurs intre piese cunoscute, nu se pune problema confidentialitatii inscrierii!. Fireste, nu trebuie sa lipseasca un telefon de contact.

In primele zile ale lui februarie va avea loc la TVR, preselectia, in urma careia vor fi alese 15 finaliste, dintre cele mai indragite slagare de dragoste ale anului.
Finalistele se vor intrece simbata, 19 februarie, intre Sf. Valentin si Dragobete, Festivalul fiind transmis, in direct, de TVR2 si TVR International.

Trofeul, realizat de acelasi artist plastic Alexandru Ghildus, va fi dublat, ca in fiecare an, de un premiu de 1000 Euro, incasati de compozitorul celui mai frumos cintec de dragoste al anului 2004. Alte premii puse in joc ( valoarea lor este de 5oo Euro, fiecare): premiul pentru cel mai frumos text de dragoste, premiul special al Juriului, premiul presei si premiul de popularitate (stabilit prin televoting).


(813 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Preselecție pentru Festivalul Național al cântecului de dragoste | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61941695213318 seconds.