Duminică, 09 Ianuarie 2005 - 09:45 AM Aleg.RO: PUR amenință cu posibilitatea declanșării procedurilor de suspendare a șefului statului din funcție

Publicat de: Andrei DINU

AMOS News Partidul Umanist nu se va crampona de putere si nu va fi factorul care va declansa o criza politica in Romania, a declarat presedintele PUR, Dan Voiculescu. "Aceasta inseamna ca putem renunta inclusiv la ministri sau la prefecti", a spus liderul umanist.

Dan Voiculescu a apreciat ca este benefic pentru democratie ca Guvernul si Parlamentul sa fie de culori politice diferite si a avertizat ca exista si proceduri de suspendare a presedintelui Romaniei din functie daca acesta isi va depasi atributiile de sef al statului.

Pe de alta parte, Voiculescua spus ca PUR va participa cu liste proprii in eventualitatea organizarii de alegeri anticipate.

"Nu ne vom mai alia cu nimeni. Dupa ce ne-am calit in luptele politice din ultimele luni vom intra singuri in Parlament", a spus Dan Voiculescu.


(901 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Andrei DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PUR amenință cu posibilitatea declanșării procedurilor de suspendare a șefului statului din funcție | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53294396400452 seconds.