Miercuri, 06 Aprilie 2005 - 09:32 AM Aleg.RO: Vanghelie are pusee de personalitate

Publicat de: R.G.

ziua Deputatul PSD Gabriel Oprea (foto) a declarat ieri ca Marian Vanghelie are, cu regularitate, "pusee de personalitate" si "grave probleme provenite din anumite tulburari de personalitate", referindu-se la faptul ca acesta a cerut ca el si Bejinariu "sa plece acasa". "Am constatat cu neplacere ca domnul Vanghelie are, cu regularitate, pusee de personalitate in care gaseste de cuviinta, nu stiu exact in ce calitate, sa imi arunce diverse acuze, in incercarea disperata de a ma atrage probabil intr-o polemica. Este un joc in care nu inteleg sa intru, pentru ca imi scapa logica lui", a declarat Gabriel Oprea, transmite Mediafax. El a precizat ca, daca la nivel politic cineva are sa ii reproseze anumite lucruri, ar prefera sa o faca direct, nu prin intermediul presei, ci "barbateste si colegial, in acelasi timp".

Oprea a mentionat ca, in calitate de presedinte al organizatiei Ilfov, a obtinut rezultate politice care nu pot fi contestate de nimeni, "cu atat mai putin de un individ de tipul lui Vanghelie, care are grave probleme provenite din anumite tulburari de personalitate".

"Declar, cu aceasta ocazie, ca este ultima data cand inteleg sa fac referire la acest personaj, care pare sa moara de grija mea, precum cainele de drum lung", a mai spus Gabriel Oprea. Candidatul PSD la functia de primar general al Capitalei, Marian Vanghelie, a declarat la inceputul saptamanii ca anumite persoane care ocupa functii de conducere la nivel central si municipal ar trebui "sa plece acasa", el indicandu-i in acest sens pe Gabriel Oprea sau Eugen Bejinariu. Eugen Bejinariu si-a exprimat surprinderea, luni, ca Marian Vanghelie incepe sa faca analize politice dupa ce a incercat sa invete sa conjuge verbul "a fi".


(937 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziua

· Alte știri de la R.G.


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziua:

Vanghelie are pusee de personalitate | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6515200138092 seconds.