Marți, 01 Iulie 2008 - 04:46 AM Aleg.RO: Galați: Primar acuzat că încălcă dreptul la informație al cetățenilor

Publicat de: Corina MISĂILĂ

AMOS News Edilul-șef al Galațiului, Dumitru Nicolae, este acuzat de ecologiști că încalcă Legea 544, privind accesul liber și neîngrădit al persoanei la orice informație de interes public, transmite corespondentul AMOS News.

„Primarul Dumitru Nicolae habar nu are pe ce lume trăiește. Cum este posibil să încalce dreptul la informație a cetățeanului? Primăria este instituție publică, nu este proprietatea primarului”, a declarat președintele la municipiu al Partidului Ecologist Român (PER), Florin Tupilatu.

Reamintim că, Dumitru Nicolae a declarat public, imediat ce s-a instalat în fotoliul de proaspăt edil-șef al Galațiului, că nu va mai permite scurgeri de informații din Primărie.

“Cine dă o informație fără avizul meu, va fi dat afară”, a declarat primarul Dumitru Nicolae.

Totodată, primarul Dumitru Nicolae a mai spus că a luat această decizie, întrucât în campanie s-a confruntat cu mai multe  probleme de genul ăsta.

„Contracandidații mei nu aveau informații despre ce programe și proiecte am și au încercat pe la diverși funcționari să le mai dea niște date”, a adăugat Dumitru Nicolae, primarul Galațiului.


(301 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Corina MISĂILĂ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Galați: Primar acuzat că încălcă dreptul la informație al cetățenilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.70820713043213 seconds.