Miercuri, 02 Iulie 2008 - 04:48 AM Aleg.RO: Galați: Primăria va scoate la licitație caii comunitari

Publicat de: Corina MISĂILĂ

AMOS News Potrivit edilului-șef, Dumitru Nicolae, Primăria municipiului Galați va organiza o licitație, pentru a vinde caii comunitari din padoc, transmite corespondentul AMOS News.

Primarul Dumitu Nicolae a anunțat azi, 1 iulie, în cadrul unei conferințe de presă, că va organiza o licitație pentru caii comunitari din padoc.

La ora actuală, în padocul Primăriei sunt 19 cai comunitari, adunați de pe străzile orașilor. Caii  vor fi scoși la licitație pe 15 iulie, licitația va fi deschisă, iar prețul de începere va varia între 4, 50 și 1,100 lei.

Cei care nu vor fi vânduți la licitație, vor fi donați famiilor nevoiașe din localitățile din preajma orașului.

„ Asta e singura soluție pe care am găsit-o. Trebuie să scăpăm de cai, iar soluția cea mai bună este organizarea unei licitații cu strigare. Dacă nu vom reuși să-i vindem, îi vom dona unor famiilii nevoiașe”, a declarat primarul Galațiului, Dumitru Nicolae.

Reamintim că, în luna martie, actualul primar promitea că va dona caii din padocul Primăriei mănăstirii Tudor Vladimirescu. Promisiune care nu a fost onorată.

“Caii rămași vor fi duși la mănăstire. Trebuie sa scăpăm urgent de cai. Nici un oraș n-a procedat ca noi. În toate orașele caii au fost eutanasiati. Numai noi am fost în vizor tot timpul”, declara primarul Dumitru Nicolae, în urmă cu trei luni de zile.


(298 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Corina MISĂILĂ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Galați: Primăria va scoate la licitație caii comunitari | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5299859046936 seconds.