Miercuri, 02 Iulie 2008 - 04:48 AM Aleg.RO: PD-L s-a lăudat la Cotroceni cu un proiect al conservatorilor

Publicat de: Cosmin BUHUȘ

AMOS News Partidul Democrat-Liberal (PD-L) a prezent, astăzi, președintelui Traian Băsescu, la consultările de la Cotroceni, un proiect legislativ ce aparține PC.

Președintele PD-L, Emil Boc, l-a prezentat ca fiind un proiect ce a fost elaborat exclusiv de democrat-liberali, pentru ajutorarea săracilor. Este vorba despre o inițiativă legislativă ce modifică și completează Legea energiei electrice.

În proiectul înregistrat la Senat, de către senatorii PC, Sabin Cutaș și Marius Marinescu, încă din data de 18 martie 2008, se arată că: "consumatorii vulnerabili beneficiază de un ajutor lunar de la bugetul de stat, care să le permită plata unui consum de 100 Kw pe lună". În proiectul PC se mai arată că: "Compensarea se acordă familiilor și persoanelor singure al căror venit lunar nu depășește suma de 615 lei pe membru de familie, numai pentru locuința de domiciliu sau reședință a acestora".

Proiectul original a fost blocat în Parlament chiar de către PD-L, care a argumentat atunci că, nu este necesară această inițiativă. În schimb, la întâlnirea de la Cotroceni, cu președintele Traian Băsescu, liderul PD-L, Emil Boc, a afirmat că partidul său este primul care a pregătit un proiect ce vizează ajutorarea consumatorilor săraci de energie electrică.

Emil Boc a declarat, astăzi, la Cotroceni, că, în urma propunerilor tuturor partidelor, s-a ajuns la concluzia că Guvernul va trebui să prezinte un set de măsuri pentru persoanele defavorizate.


(283 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cosmin BUHUȘ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PD-L s-a lăudat la Cotroceni cu un proiect al conservatorilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.50863599777222 seconds.