Miercuri, 06 Aprilie 2005 - 09:56 AM Aleg.RO: Vanghelie care este supărat

Publicat de: ---

azi După ce a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei, primarul sectorului 5, Daniel Marian Vanghelie, a lansat un atac dur la adresa colegilor săi de partid, declarând că există persoane în PSD care ar trebui "să lase liber si să plece acasă". În opinia sa, acestia au creat o imagine negativă partidului. Vanghelie nu s-a sfiit să îi dea exemplu pe Eugen Bejinariu, Gabriel Oprea si "Tănăsescu de la vamă".
Atacurile nu au rămas fără replică. Deputatul PSD Gabriel Oprea a declarat, ieri, că Marian Vanghelie are, cu regularitate, "pusee de personalitate" si "grave probleme provenite din anumite tulburări de personalitate".
"Este un joc în care nu înteleg să intru, pentru că îmi scapă logica lui", a declarat Gabriel Oprea pentru Mediafax. El a precizat că, dacă, la nivel politic, cineva are să îi reproseze anumite lucruri, ar prefera să o facă direct, nu prin intermediul presei, ci "bărbăteste si colegial, în acelasi timp".
Oprea a mentionat că, în calitate de presedinte al Organizatiei Ilfov, a obtinut rezultate politice care nu pot fi contestate de nimeni, "cu atât mai putin de un individ de tipul lui Vanghelie, care are grave probleme provenite din anumite tulburări de personalitate". "Declar cu această ocazie că este ultima dată când înteleg să fac referire la acest personaj, care pare să moară de grija mea precum câinele de drum lung", a mai spus Gabriel Oprea.
Deputatul PSD Eugen Bejinariu a declarat la rândul său: "Vanghelie a învătat să conjuge verbul A FI si acum face analize politice. Dar, dacă mă gândesc bine, nu cred că a învătat cum este cu conjugarea".
Năstase îl întelege, pentru că "s-a zbătut mult"
Presedintele PSD, Adrian Năstase, consideră că declaratiile lui Vanghelie privind necesitatea ca unii lideri să plece din PSD trebuie "luate cu calm", având în vedere că acesta e nemultumit de rezultatul alegerilor, în conditiile în care "a făcut eforturi foarte mari, s-a zbătut, a alergat". "Sigur că este o nemultumire si pentru el, dar analiza trebuie să vizeze solutiile pentru viitor, care vor trebui să fie gândite cu mult timp înainte si foarte temeinic", a declarat Năstase. De asemenea, el a reiterat faptul că, "după acest moment al alegerilor, trebuie făcută o analiză la nivelul Organizatiei Bucuresti a PSD".


(679 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Azi
· Alte știri din sursa
Azi

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Azi:

Vanghelie care este supărat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64506483078003 seconds.