Luni, 17 Ianuarie 2005 - 05:45 PM Aleg.RO: Citirea unor cărți dubioase l-a împins pe un profesor la automutilare

Publicat de: Mircea STROE

AMOS News Un profesor de țară din Bihor s-a automutilat după ce a citit câteva cărți suspecte. Familia dascălului a observat că, după ce lectura pasaje din cărțile cu pricina, bărbatul avea un comportament schimbat, dar nu și-au imaginat ce va urma. Profesor la o școală din localitatea bihoreană Sâniob, B.T. (36 de ani) este absolvent a două facultăți. Membrii familiei sale susțin că tânărul citea tot felul de cărți despre ezoterism, spiritism și alte domenii conexe. La sfârșitul săptămânii trecute, după ce a terminat de citit trei volume, profesorul a luat un cuțit și și-a făcut o incizie sub buric.

Ulterior, bărbatul s-a pansat, nespunând nimănui nimic, dar a doua zi membrii familiei au observat un șuvoi de sânge pe hainele lui și au chemat imediat ambulanța.

Medicii au constatat că profesorul avea… trei tăieturi în zona abdominală și l-au dus la spital. Dascălul a insistat să ia cu el și cărțile din care s-a „inspirat”, dar familia a refuzat categoric acest lucru. Bărbatul a fost internat în spital, iar membrii familiei i-au ascuns cărțile buclucașe.


(919 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Mircea STROE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Citirea unor cărți dubioase l-a împins pe un profesor la automutilare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58502793312073 seconds.