Marți, 28 Octombrie 2008 - 05:40 AM Aleg.RO: Primarul Onțanu aduce teatrul în școlile sectorului 2

Publicat de: ---

AMOS News Pentru tinerii din sectorul 2 care iubesc teatrul și nu au posibilitatea să meargă la spectacole, primarul Neculai Onțanu a găsit o soluție ingenioasă: aduce teatrul la ei „acasă”, mai exact la școala unde aceștia învață.

Până la sfârșitul anului, în mai multe școli și licee din sectorul 2, se vor organiza spectacole cu piese de teatru renumite, pentru elevii dornici să pătrundă în lumea fantastică a artelor și a interpretărilor de calitate.

Primăria Sectorului 2 și SC Civic Art SRL, cei doi parteneri ai proiectului intitulat „Teatru pentru fiecare”, au stabilit un program de prezentare a trei piese de teatru în sălile de la Colegiul Național „Mihai Viteazu”, de la școlile nr. 64 și nr. 39 și in sala de la Centrul Cultural MIRA.

Vor fi prezentate piesele „Simion și alți eroi” de Ștefan Mitroi, „Lapte cald sau rece” de Jules Cohn Botea și „Complotul” de Ioan Drăgoi. Fiecare piesă va fi și comentată de specialiști invitați la aceste evenimente, pentru a da posibilitate publicului tânăr să înțeleagă mai ușor mesajele transmise în piesele respective.
Derularea proiectului „Teatru pentru fiecare” are o dublă motivație: oferă tinerilor iubitori de teatru șansa de a urmări spectacole de calitate și, în același timp, este o cale de educație prin cultură a tinerei generații mereu în căutare de noi modele și valori.


(627 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primarul Onțanu aduce teatrul în școlile sectorului 2 | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.80930495262146 seconds.