Marți, 25 Noiembrie 2008 - 04:56 AM Aleg.RO: Deputatul George Băeșu a depus plângere penală la Parchet

Publicat de: Nicoleta EPURE

AMOS News Deputatul PSD de Vrancea, George Băeșu, aspirant la un nou mandat de parlamentar, a depus azi o plângere penală la Parchetul Vrancea formulată împotriva PD-L Vrancea, transmite corespondentul AMOS News (Informatia.ro). Deputatul George Băeșu a depus azi o plângere penală la Parchetul Vrancea împotriva conducerii PD-L Vrancea ca urmare a unor acuzații făcute de această formațiune într-un cotidian local în regim de publicitate. Practic, PD-L îl acuză pe George Băeșu că încearcă să intimideze reprezentanții PD-L din secțiile de votare. PD-L acuză PSD că încearcă să fraudeze alegerile în Vrancea.

Deputatul PSD apreciază aceste fapte ca fiind infracțiuni de o gravitate deosebită, menite să manipuleze electoratul.

“De asemenea, deputatul George Băeșu a formulat plângere penală împotriva conducerii PD-L Vrancea, fiind însă în cunoștință de cauză că președintele Filialei Județene a PD-L, Alin Trășculescu, nu își asumă textul apărut. Ca tată de familie și locuitor al municipiului Focșani, George Băeșu nu acceptă mistificarea adevărului și terfelirea publică a imaginii sale și, în acest sens, va uza de toate căile legale pentru tragerea la răspundere a celor vinovați“, se arată într-un comunicat remis presei de către Biroul Parlamentar al deputatului George Băeșu.

Alin Trășculescu, președintele PD-L Vrancea și-a menținut însă afirmațiile potrivit cărora reprezentanții PD-L din secțiile de votare sunt amenințați de către PSD.


(728 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Nicoleta EPURE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Deputatul George Băeșu a depus plângere penală la Parchet | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.8154950141907 seconds.