Vineri, 28 Noiembrie 2008 - 05:32 AM Aleg.RO: În Argeș, cel mai disputat este mandatul de senator la Pitești

Publicat de: Petre NIȚU

AMOS News Pe ultima sută de metri, candidații la Parlament din Argeș încearcă să convingă electoratul cât de frumoși și minunați sunt. Dacă unii nu au nicio șansă, precum cei de la UDMR, alții, care au fost simpli turiști în Parlament mai speră încă într-o minune, transmite corespondentul AMOS News (Informația.ro).

Cea mai mare bătălie pentru un mandat de parlamentar de Argeș se duce la Pitești, pentru Senat. Actorul și vedeta tv Florin Călinescu își dispută locul cu fostul consilier prezidențial Octavian Știreanu.

Primul are avantajul celebrității, dar și al limbajului relativ vulgar care e pe placul taximetriștilor, și, în general al oamenilor simpli. Vorbește deschis, chiar porcos.

Cel de-al doilea e avantajat de politica la vârf pe care a făcut-o ani buni, de experiența de jurnalist, dar și de relația foarte bună cu primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc.

Octavian Știreanu este recomandat pentru Senat de unul dintre cei mai longevivi și mai populari primari din România.

Bătălie mare se dă și pe Colegiul 2 Curtea de Argeș între liderul PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu și social democratul Mircea Drăghici, fost subprefect între 2000 și 2004. Primul are notorietate, al doilea la fel, avantaj Drăghici pentru că e susținut de un partid foarte puternic.

Colegiul 5 Topoloveni este disputat de de peremistul Dan Zamfirescu, fost ofițer de Securitate și apoi SIE și liderul executiv al PSD Argeș, Filip Georgescu. Dacă Georgescu este extrem de cunoscut, Zamfirescu nu are notorietate, dar se bucură de susținerea vărului său, primarul PSD de Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă.

Colegiul 7 Pitești pentru Camera Deputaților este disputat de social democratul Bogdan Niculescu Duvăz și liberalul Marius Postelnicescu. Meciul este deschis oricărui scor. La fel și în Colegiul 9 Pitești, unde se luptă liberalul Theodor Nicolescu și social democratul Bogdan Pandelică.


(686 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Petre NIȚU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

În Argeș, cel mai disputat este mandatul de senator la Pitești | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.4354507923126 seconds.