Marți, 02 Decembrie 2008 - 09:44 AM Aleg.RO: PD-L Galați a câștigat trei mandate de deputat și unul de senator

Publicat de: Corina MISĂILĂ

AMOS News Conform prim-vicepreședintelui PD-L Galați, Mircea Toader, în urma numărătorii paralele a voturilor, la Galați PD-L a obținut trei mandate de deputat și unul de senator, transmite corespondentul AMOS News (Informația.ro).

Astfel, la Camera Deputaților pe primul loc se află Mircea Nicu Toader (Colegiul nr. 2, zona de nord a județului Galați), Iulian Bârsan (Colegiul nr. 7) și Mihail Boldea (Colegiul nr.9). Singurul mandat de senator este  câștigat de Marius Gerard Necula (Colegiul nr. 4).

“Am avut parte de o campanie murdară în colegiul în care am candidat. Cu toate acestea, pot spune că sunt mulțumit de rezultatul obținut de PDL la municipiu”, a declarat Mircea Toader imediat după numărătoarea paralelă a voturilor.
Pe de altă parte, Marius Necula, câștigătorul PD-L la Senat, a ținut să mulțumească cetățenilor din colegiul său pentru rezultatul obținut.

 “Vreau să mulțumesc oamenilor care au avut încredere în mine și m-au votat. Am avut o campanie curată, de aceea țin să-l felicit și pe contracandidatul meu Viorel Mânzu”, a spus Marius Necula.

Menționăm că Marius Necula s-a clasat pe poziția a doua în colegiul în care a candidat, obținând 15.869 de voturi (36,53%), în timp ce contracandidatul său Viorel Mânzu (PSD) a fost votat de 19.366 de gălățeni (44,58%).


(612 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Corina MISĂILĂ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PD-L Galați a câștigat trei mandate de deputat și unul de senator | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59306597709656 seconds.