Luni, 15 Decembrie 2008 - 05:32 AM Aleg.RO: Verestoy Attila, vocea opozitiei: ?Mi-e teama ca acum banul public se va redirectiona catre alte zone?

Publicat de: ---

Gândul 15 .12.2008

UDMR va actiona în urmatorii patru ani de pe bancile opozitiei. Formatiunea condusa de Marko Bela a decis sa nu participe la guvernare, de pe pozitia secunda, a secretarilor de stat, care i-a fost propusa de PD-L, astfel ca, pentru prima data din 1996, maghiarii nu se vor mai afla într-o coalitie la putere. In aceste conditii, UDMR se teme acum ca oamenii pe care îi are în diferite functii de conducere la nivel central si local sa nu fie înlocuiti pe criterii politice sau etnice. Mai mult, senatorul UDMR Verestoy Attila se teme ca, dupa intrarea Uniunii în opozitie, fondurile publice destinate judetelor locuite preponderent de maghiari vor fi redirectionate catre alte zone, iar problemele acestei comunitati vor fi neglijate. “Cat timp am fost la guvernare am reusit sa solutionam probleme lasate de izbeliste zeci de ani - infrastructura din judetele locuite de maghiari, alimentarea cu apa, constructia de scoli sau spitale. Mi-e teama ca acum banul public se va redirectiona catre alte zone”, a aratat Verestoy.


(270 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Verestoy Attila, vocea opozitiei: ?Mi-e teama ca acum banul public se va redirectiona catre alte zone? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66710495948792 seconds.