Marți, 16 Decembrie 2008 - 05:51 AM Aleg.RO: UDMR Covasna: PSD poate demonstra că nu este xenofob

Publicat de: Monica RIZEA

AMOS News Primarul municipiului Sfântu-Gheorghe, Antal Arpad (UDMR), consideră că Mircea Geoană poate demonstra că neacceptarea UDMR la guvernare a avut rațiuni politice și că PSD nu este un partid xenofob care a respins UDMR pe criterii etnice, transmite corespondentul AMOS News (Informatia.ro).

Antal Arpad a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă, că PSD va putea demonstra României și Europei, prin votarea, până pe 15 martie 2009, a proiectului Legii minorităților, că nu este un partid xenofob și că președintele acestuia, Mircea Geoană, nu este un “personaj politic xenofob”.

“PSD are posibilitatea de a demonstra că nu este un partid xenofob și Mircea Geaonă că nu este un personaj politic xenofob, votând până la 15 martie proiectul Legii minorităților naționale depus la Camera Deputaților”, a explicat Antal Arpad, subliniind că doar așa își va putea justifica PSD refuzul unei coaliții guvernamentale din care să facă parte și UDMR.

Într-o conferință de presă comună cu președintele Consiliului Județean Covasna, Tamas Sandor, Antal Arpad a afirmat luni că oferta PD- L, care a presupus funcții de secretari de stat pentru UDMR, nu a putut fi acceptată de Uniune, PD-L fiind defapt conștient de acest aspect.

Primarul UDMR al municipiului Sfântu Gheorghe a insistat luni pe faptul că UDMR nu se teme de opoziție, admițând însă că, dacă UDMR s-ar fi aflat la guvernare, misiunea administrațiilor locale controlate de Uniune ar fi fost mai ușoară din punctul de vedere al accesării fondurilor.


(322 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Monica RIZEA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

UDMR Covasna: PSD poate demonstra că nu este xenofob | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.50765991210938 seconds.