Miercuri, 17 Decembrie 2008 - 06:46 AM Aleg.RO: Palmierii lui Piedone, mutati la Justitie

Publicat de: ---

adevarul
Primaria Sectorului 4 a decorat Sala Pasilor Pierduti a Palatului de Justitie, unde isi are sediul Curtea de Apel Bucuresti, cu palmieri si alti arbusti .

Potrivit Mediafax, surse din institutie afirma ca ?aranjamentul? inedit a fost facut cu scopul de a depozita plantele peste iarna.

Sala Pasilor Pierduti, incaperea principala a monumentului istoric si arhitectural, a gazduit, pana in urma cu cateva zile, doar o expozitie de fotografii cu fatada Palatului de-a lungul vremii.

Decor aranjat de Primarie

De curand insa, langa stalpii de marmura ce se termina in statui masive ce simbolizeaza Legea, Dreptatea, Justitia si Adevarul au aparut ghivece cu palmieri ciufuliti.

?Primaria Sectorului 4 a decorat Palatul de Justitie pentru Sarbatorile de iarna. Nu sunt achizitii efectuate de Curtea de Apel Bucuresti?, este raspunsul oficial al Biroului de presa al instantei, referitor la aparitia copacilor tropicali, citat de Mediafax.

Din aceasta sala principala se poate ajunge la toate cele trei etaje si la subsolul cladirii, asadar palmierii pot fi vazuti de toti vizitatorii Palatului.

Angajatii instantei nu sunt tocmai multumiti de aceste ?decoratiuni? de ocazie, un judecator sugerand chiar ca mai lipsesc doar umbrelutele si nisipul de plaja.


(471 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Palmierii lui Piedone, mutati la Justitie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54284405708313 seconds.