Miercuri, 24 Decembrie 2008 - 05:37 AM Aleg.RO: Dan Voiculescu: Îi reamintesc președintelui României că termenul la care trebuie să promulge Legea caselor naționalizate se apropie de final

Publicat de: ---

AMOS News Președintele fondator al Partidului Conservator, senatorul Dan Voiculescu îi reamintește șefului statului că termenul în care trebuie să promulge Legea pentru modificarea și completarea Legii nr.10/2001 se apropie de final.

Voiculescu îi solicită președintelui Băsescu, într-o scrisoare deschisă, promulgarea cât mai rapidă a acestei legi.

Vă prezentăm în continuare textul integral al scrisorii deschise:

"Scrisoare deschisă adresată președintelui României, Traian Băsescu

Domnului președinte Traian Băsescu,

Domnule președinte, având în vedere că în aceste zile expiră termenul până la care trebuie promulgată Legea pentru modificarea și completarea Legii nr.10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv în perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989, vă amintesc să promulgați de urgență legea.

Știu că în această perioadă ați fost preocupat de numirea Guvernului și alegerea Birourilor Permanente ale Senatului și Camerei Deputaților, însă vă amintesc că în conformitate cu articolul 77, alineatul 3 din Constituția României termenul de 10 zile, în care legea examinată de Curtea Constituțională trebuie promulgată, se apropie de final. 

Vă solicit cu această ocazie, o dată în plus, să aveți în vedere că decizia dumneavoastră este așteptată cu disperare de chiriași și proprietari, oameni ale căror drepturi au fost încălcate cu bună știință de statul român, o mult prea lungă periodă de timp".


(713 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Dan Voiculescu: Îi reamintesc președintelui României că termenul la care trebuie să promulge Legea caselor naționalizate se apropie de final | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66412401199341 seconds.