Marți, 30 Decembrie 2008 - 05:37 AM Aleg.RO: Biletele de Vanghelion s-au evaporat intre Primarie si Casa de Pensii

Publicat de: ---

adevarul
Revelionul organizat de primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a scos din casa peste 200 de pensionari care au venit, in ultimele saptamani, la sediul Primariei in speranta ca vor primi bilete .

Cele 7.200 de bilete disponibile pentru Revelionul de la Romexpo au fost deja vandute prin sindicate si Casa de Pensii, a anuntat edilul Marian Vanghelie.

?Am luat masuri pentru a nu se mai vinde cate 20-30 de bilete, cum am aflat ca se intampla in anii trecuti, iar apoi am aflat ca erau vandute la specula.

Eu nu stau aici sa muncesc, cand as putea sa ma duc la munte de Sarbatori, ca sa cumpere unii bilete cu 30 de lei si sa le vanda cu 3 milioane?, a declarat edilul.

Pretul biletelor a ramas acelasi ca si anul trecut, 30 de lei pentru pensionari si 100 de lei pentru ceilalti oameni care vor sa petreaca Revelionul la Romexpo.

?Acest Revelion il facem pentru cei care nu au posibilitati financiare, ne vom stradui ca dupa 8 ani de experienta, biletele sa ajunga la cei la care trebuie sa ajunga. Cei cu posibilitati financiare isi pot permite sa se duca in alta parte?, a declarat Vanghelie.


(793 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Biletele de Vanghelion s-au evaporat intre Primarie si Casa de Pensii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.69369792938232 seconds.