Duminică, 09 Ianuarie 2005 - 11:45 AM Aleg.RO: Un colonel de jandarmi, trimis în judecată pentru că a agresat doi jurnaliști

Publicat de: Francisc MĂDĂRĂȘAN

AMOS News Ofițerul de jandarmi acuzat că ar agresat doi ziariști de la TVR Cluj la finalul meciului dintre Apulum Alba-Iulia și CFR Cluj vor fi trimiși din nou în judecată. De asemenea, a fost sancționat colonelul care a încercat să mușamalizeze întreaga afacere. Potrivit reprezentanților Ministerului Administrației și Internelor, colonelul clujean Aurel Capătă va fi rejudecat de Consiliul de Judecată al Comandamentului Național al Jandarmeriei.

Acesta a distrus o cameră video ce aparținea studioului clujean al TVR și i-a agresat pe reporterul și pe cameramanul care încercau să îi intervieveze pe fotbaliștii din Alba-Iulia și Cluj la finalul meciului disputat în data de 21 august 2004. Reprezentanții Ministerului de Interne au dispus Comandamentului Național al Jandarmeriei să ia măsurile necesare pentru a-i despăgubi pe jurnaliști din salariul colonelului bătăuș.

Tot conducerea Ministerului Administrației și Internelor a dispus sancționarea colonelului Aurel Mircea Părăuțiu. Acesta a condus ancheta începută după ce jurnaliștii l-au reclamat pe colonelul Capătă și a vrut să îl scoată basma curată pe colegul său.


(1062 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Francisc MĂDĂRĂȘAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Un colonel de jandarmi, trimis în judecată pentru că a agresat doi jurnaliști | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52604413032532 seconds.