Luni, 11 Aprilie 2005 - 11:25 AM Aleg.RO: Curățenie stradală zi - noapte în sectorul 3

Publicat de: ---

AMOS News Incepand din aceasta noapte, in sectorul 3 curatenia stradala se va face zi - noapte in trei schimburi, pe marile artere dar si pe strazile secundare. Curatenia stradala pe marile artere se va face pe timp de noapte cu un numar de 160 de angajati, 4 autoperii, 4 cisterne, 3 autogunoiere cu o capacitate de 22 mc.

In schimbul I se actioneaza pe arterele secundare si aleile dintre blocuri cu 70 de oameni pentru salubrizare si 20 pentru intretinere, care vor avea la dispozitie 4 autoperii, 4 cisterne si 3 autogunoiere.

In schimbul II se lucreaza numai la intretinere cu 30 de oameni.

Totodata, Primăria Sectorului 3 in colaborare cu SC. Rosal Grup SRL a demarat amplasarea in zone cu densitate mai mare de populatie si intens circulate a unor containere de 1,1 mc. pentru colectarea deseurilor menajere.

Reamintim ca actiunea „Mediul Curat Conteaza” se desfasoara prin Serviciul Gospodarie Comunala, Directia Parcuri, in colaborare cu asociatiile de proprietari/locatari de pe raza sectorului 3 si SC. Rosal Grup SRL.

Numai in lunile iulie-decembrie 2004 in sectorul 3 au fost imprejmuite 70 de terenuri respectiv 5000 ml. virane si au fost ridicate peste 150.000 t. deseuri.

„Fiind prioritate, salubrizarea in sectorul 3 se va face zi si noapte. Voi urmari indeaproape aceasta actiune atat pe marile artere cat mai ales pe cele secundare si aleile dintre blocuri”- a declarat primarul Liviu Negoita.


(641 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Curățenie stradală zi - noapte în sectorul 3 | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56615781784058 seconds.