Sâmbătă, 31 Ianuarie 2009 - 06:05 AM Aleg.RO: Arad: Fotografii pot descoperi potențialul turistic și cultural al județului

Publicat de: Paul PREDA

AMOS News Consiliul Județean, Centrul Cultural Județean, în parteneriat cu Foto Club Arad, organizează pentru prima dată în județ Salonul Internațional de Fotografie Turistică „AR-TUR”, informează corespondentul AMOS News (Informatia.ro). Evenimentul este o invitație lansată artiștilor fotografi din județ, din țară și nu numai, de a descoperi și imortaliza potențialul turistic și cultural al județului Arad, scopul fiind valorificarea și promovarea turistică prin artele vizuale – fotografia.

Salonul Internațional de Fotografie Turistică – AR-TUR se va desfășura în două etape. Concursul tematic cu premii (23 – 30 martie) se vrea o competiție deschisă la care vor putea participa toți fotografii amatori sau profesioniști cu lucrări ce au surprins imagini având ca subiect patrimoniul turistic al județului Arad. Fotografiile vor putea fi înscrise în concurs, în urma completării unui talon de participare și depuse pe CD sau DVD, până la data de 23 martie la sediul Centrului Cultural Județean Arad.

Vernisajul Salonului Internațional de Fotografie Turistică (3-17 aprilie) se dorește a fi un spațiu de reîntâlnire a maeștrilor artei vizuale, dar și unul de promovare a turismului – cultural prin fotografie adresat publicului larg; participanții la acest eveniment vor fi răsplătiți de către organizatori cu premii, oferindu-le totodată acestora posibilitatea de a-și prezenta creațiile artistice – fotografiile inspirate de valorile naturale și culturale ale județului Arad.


(647 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Paul PREDA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Arad: Fotografii pot descoperi potențialul turistic și cultural al județului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.89106202125549 seconds.