Joi, 19 Februarie 2009 - 04:31 AM Aleg.RO: Camera Deputaților decide luni data la care va fi dezbătut în plen raportul în cazul Năstase

Publicat de: Cosmin BUHUȘ

AMOS News

Raportul și contraraportul comisiei juridice în cazul Adrian Năstase vor fi discutate luni în Biroul Permanent al Camerei Deputaților. Atunci se va stabili și data când va avea loc dezbaterea în plen.

„S-a hotărât ca raportul solicitat, modificat, de la comisia juridică în ceea ce privește solicitarea procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în ceea ce privește urmărirea penală a domnului deputat Adrian Năstase să fie pus în mape și discutat luni în ședința de Birou Permanent. Luni vom lua o decizie în cadrul Biroului”, a afirmat  secretarul Camerei, Dumitru Pardău.

Președintele Traian Băsescu și o serie de oficiali cu responsabilități în domeniul juridic au discutat marți despre dosarele lui Adrian Năstase și Șerban Mihăilescu, aflate în prezent în Parlament, conform președintelui comisiei juridice din Senat, Toni Greblă.

"Dosarele lui Adrian Năstase vor intra în plenul Camerei săptămâna viitoare, iar cel al lui Șerban Mihăilescu în cel al Senatului în maximum trei săptămâni", a declarat Greblă. El a precizat însă că reprezentanții Parlamentului nu “au făcut un raport  președintelui pe acest subiect”.


(277 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cosmin BUHUȘ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Camera Deputaților decide luni data la care va fi dezbătut în plen raportul în cazul Năstase | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59455704689026 seconds.