Joi, 19 Februarie 2009 - 04:31 AM Aleg.RO: Galați: Consilierii județeni PDL vor să fie sponsorizați pentru o emisiune televizată

Publicat de: Corina MISĂILĂ

AMOS News

În plină recesiune, consilierii județeni PDL vor să propună Consiliului Județului Galați să sponsorizeze o emisiune la televiziune,  pentru ca  reprezentanții celor patru partide (PDL, PSD, PC, PNL) să își prezinte activitatea și să intre în dialog cu cetățenii, transmite corespondentul Informația.ro (AMOS News).

Consilierul județean PDL, Iulian Aramă, a declarat, miercuri, că va propune Consiliului Județului (CJ) să finanțeze o oră de emisie pe săptămână la cele trei televiziuni locale. Potrivit acestuia, emisiunea se va numi: “Ora consilierului județean” și are ca scop “dialogul cu cetățenii”.

“Pentru a realiza o transparență a activității Consiliului Județului Galați, se va finanța de la bugetul Consiliului câte o emisiune televizată pe săptămână la fiecare dintre cele trei posturile de televiziune locale, emisiune care se va numi Ora consilierului județean, și la care vor participa, prin rotație, în mod egal, reprezentanți ai celor patru partide reprezentate în Consiliul Județului", a declarat consilierul județean PDL Iulian Aramă.

Respectivul proiect va fi înaintat în prima ședința în plen a Consiliului Județului, din data de 26 februarie.


(294 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Corina MISĂILĂ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Galați: Consilierii județeni PDL vor să fie sponsorizați pentru o emisiune televizată | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62844896316528 seconds.