Joi, 19 Februarie 2009 - 04:31 AM Aleg.RO: Haiducul bugetului, Liviu Dragnea, a fugit în Brazilia. Ceata lui s-a predat

Publicat de: ---

Gândul 19 .02.2009

Indata ce s-au încheiat, la Sinaia, lucrarile Adunarii Generale a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, în cadrul carora baronii locali le-au cerut parlamentarilor, sub amenintarea retragerii sprijinului politic, sa nu voteze bugetul daca nu vor fi mai multi bani pentru administratii, în PSD a început scandalul.

Pentru a se detasa de situatia creata de el, Liviu Dragnea, seful Consiliului Judetean Teleorman, a plecat de doua zile din tara, lasandu-i pe parlamentari sa lucreze la buget. Surse din PSD au declarat pentru Gandul ca Dragnea, împreuna cu Radu Mazare si cativa apropiati ai acestora au plecat în Brazilia, la Rio, pentru a se destinde cateva zile în perioada renumitului carnaval (20 – 24 februarie).

Daca, ulterior, Radu Mazare ne-a declarat telefonic ca este, într-adevar, plecat din tara, dar ca nu se afla în Brazilia „unde am fost de sarbatori”, Liviu Dragnea nu a raspuns apelurilor noastre, pentru a putea verifica informatia primita. In schimb, pe telefonul sau, a raspuns robotul în limba portugheza.

In acest timp, la Bucuresti, parlamentarii teleormaneni se lupta sa castige reduta cu reduta si sa impuna amendament dupa amendament la legea bugetului pe 2009.

Senatorul Serban Mihailescu ne-a declarat ca s-a lucrat în consecinta celor stabilite la Sinaia. “Am procedat ca atare, am propus amendamente, le-am sustinut, am facut modificari acolo unde, spunem noi, erau necesare. Ne desfasuram activitatea asa cum am convenit”. Cum s-ar spune, parlamentarii îsi fac temele sarguincios, indiferent daca baronii sunt sau nu la domiciliu. Cat despre acestia si de faptul ca ei ar fi plecati la Rio, Mihailescu nu a stiut ce sa ne spuna. “Nu cunosc asa ceva, îmi pare rau”.


(285 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Haiducul bugetului, Liviu Dragnea, a fugit în Brazilia. Ceata lui s-a predat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61876606941223 seconds.