Vineri, 20 Februarie 2009 - 05:02 AM Aleg.RO: Deputat PNL, Alina Gorghiu: Boc demonstrează încă o dată că se află la conducerea unui Guvern de amatori

Publicat de: ---

AMOS News Deputatul PNL, Alina Gorghiu, a făcut o declarație referitor la demitere a mamelor din cadrul Departamentului de Control al Guvernului: Redăm textul integral al documentului: "Premierul Emil Boc a revenit asupra deciziei de demitere a mamelor din cadrul Departamentului de Control al Guvernului, odată cu concedierea celor 61 de salariați din cadrul acestei structuri. Constat că domnul Emil Boc s-a răzgândit abia după ce mass-media a semnalat, iar Partidul Național Liberal a luat atitudine față de gravul abuz al premierului prin concedierea a trei femei aflate în concediu medical sau pentru creșterea copilului, dispoziție contrară prevederilor Codului Muncii.

Prin revenirea asupra deciziei, premierul Boc demonstrează încă o dată că se află la conducerea unui Guvern de amatori care întâi dispune o masură și abia apoi o analizează. Menționez că o atitudine similară a avut același Guvern Boc și în cazul OUG “pensii fără salarii de la stat”, după ce s-a demonstrat că aceasta contravine flagrant prevederilor Constituționale.

Niciuna dintre situații nu este pe deplin rezolvată, domnul Boc declarând nonșalant că va dispune aplicarea deciziei de concediere a angajaților Departamentului de Control, acum reînființat sub forma unui Corp de Control al primului ministru, de la data la care expiră perioada de concediu de maternitate a angajatelor. În calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru cercetarea Abuzurilor, Corupției și pentru Petiții, îmi declar din nou disponibilitatea de a-i asista pe salariații concediați abuziv de premier în încercarea lor de a-și face dreptate".


(335 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Deputat PNL, Alina Gorghiu: Boc demonstrează încă o dată că se află la conducerea unui Guvern de amatori | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63748979568481 seconds.