Joi, 23 Aprilie 2009 - 05:51 AM Aleg.RO: Primăria Sectorului 2 continuă colectarea electrocasnicele vechi de la populație

Publicat de: ---

AMOS News O nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice de la populație va avea loc sâmbătă, 25 aprilie a.c., organizată de  primarul Neculai Onțanu pentru a veni în sprijinul bucureștenilor care vor să scape de aparatele scoase din uz și care le ocupă locuințele.

Acțiunea se va desfășura, ca de obicei, pe parcursul a cinci ore, respectiv în intervalul cuprins între 09.00 și 14.00, când autovehiculele specializate în asemenea operațiuni se vor deplasa pe traseele stabilite și vor aduna de pe străzi aparatura defectă și nefolositoare.
        
Locuitorii sectorului 2 sunt invitați să depună în fața imobilelor în care locuiesc toate aparatele de care nu mai au nevoie pentru a fi ridicate gratuit și transportate la sediul de colectare amenajat special de Primăria Sectorului 2 pentru a fi predate firmelor de reciclare.
         
Pentru o bună organizare a acțiunii, primarul Neculai Onțanu a împărțit sectorul 2 în opt zone în care vor patrula 18 autovehicule de la Poliția Comunitară a Sectorului 2 și cele de la S.C. Supercom S.A. pentru identificarea locurilor de depozitare a deșeurilor electronice și electrocasnice în vederea ridicării lor.
        
După cum se știe, de peste doi ani de zile edilul sectorului 2 a decis ca în fiecare ultimă zi de sâmbătă din fiecare lună calendaristică să colecteze gratuit de la populație aparatele vechi de care aceasta nu mai are nevoie.


(663 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primăria Sectorului 2 continuă colectarea electrocasnicele vechi de la populație | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.5048840045929 seconds.